Specialist in financial recruitment

Specialist Group Reporting

Zoek in vacatures

Specialist Group Reporting

Haal jij als Specialist Group Reporting & Accounting energie uit het verder professionaliseren van de informatievoorzieningen? Dan kan je binnen Unica Finance & Control je energie kwijt binnen de financiële en functionele bedrijfsprocessen en applicaties die deze processen ondersteunen. 

De Specialist Group Reporting & Accounting draagt actief bij aan het professionaliseren van de van de Finance organisatie van Unica, een snel groeiende professionele dienstverlener. De Specialist Group Accounting is binnen de afdeling Finance & Control verantwoordelijk voor het beheer van reporting & accounting standaarden van Unica en levert een belangrijke bijdrage aan het samenstellen van de interne en externe financiële rapportages van de groep. Jij ziet als Specialist Group Reporting & Accounting de zakelijke uitdagingen en kansen en hebt inzicht in financiële en functionele bedrijfsprocessen en applicaties die deze processen ondersteunen. Hierbij kun je denken aan de volgende topics:

 • Implementeren van IFRS
 • Professionaliseren van Microsoft Dynamics 365 binnen de Finance organisatie
 • Optimaliseren van inzicht in werkkapitaal en liquiditeit
 • Behandelen van ad-hoc rapportage en verslagleggingsvraagstukken op directie- en MT-niveau


Kortom een uitdagende bouwende functie waar jij het verschil kan maken binnen een organisatie die continu in positieve beweging is.

Het Finance & Control team van Unica is opgedeeld in verschillende teams. Jij gaat aan de slag in het Group Controlling team waar je samen met 3 directe collega’s verantwoordelijk bent voor de schatkist van Unica. Het is een klein en specialistisch team. Je collega’s zijn ervaren en hebben veel kennis die zij graag met je delen. De lijnen zijn kort en collega’s weten elkaar makkelijk te vinden.

Wat biedt Unica jou?

Een leuke, dynamische functie bij een snelgroeiende organisatie met de arbeidsvoorwaarden die je van een gerenommeerde speler mag verwachten. Bovendien stimuleren ze ondernemerschap en persoonlijke/professionele ontwikkeling.

Ook goed geregeld:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring
 • Je hebt genoeg tijd om te rusten of op vakantie te gaan want je ontvangt 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
 • Je pensioen wordt geregeld via het Pensioenfonds Metaal en Techniek. Daarnaast kan je korting krijgen bij zorgverzekeraars Zilveren Kruis en CZ via een collectieve ziektekostenverzekering
 • Er is er een groot aanbod van opleidingen en cursussen die je kan volgen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van finance en cash management
 • Je krijgt een warm welkom; Unica heeft een uitgebreid onboardingstraject en er zijn verschillende introductieactiviteiten om je snel thuis te laten voelen
 • Unica is een grote organisatie met ruime doorgroeimogelijkheden waarbij ze graag invulling geven aan jouw persoonlijke ambities
 • Tot slot krijg je als medewerker van Unica korting op allerlei diensten en producten. De leveranciers van Unica (Boels, Grohe, Fietsvoordeelshop en nog veel meer) bieden je namelijk unieke kortingen aan!


Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze functie van Group Accountant ben je sterk analytisch, proactief en een echte teamspeler. Daarnaast ben je doortastend en heb je je stakeholdermanagement altijd op orde. Verder zien zij graag in je cv terug dat je beschikt over:

 • Een RA-titel en inschrijving in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants NBA
 • Minimaal 5 jaar werkervaring binnen een soortgelijke functie
 • Kennis van en ervaring met IFRS, Project Accounting en ERP implementaties

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email