Specialist in financial recruitment

Senior Manager

Zoek in vacatures

Senior Manager

Is audit jouw passie en wil je werken bij een MKB Accountantskantoor met Big4 kwaliteit? Werken in de audit praktijk van een modern kantoor en toch tijd voor hobby’s, familie en vrienden? Als jij het leuk vindt om collega’s te coachen op verschillende opdrachten en je vindt het een uitdaging om ad hoc verzoeken van cliënten en collega’s op te pakken, dan is dit een baan voor jou!

Londen & Van Holland is het grootste zelfstandige accountants- en belastingadvieskantoor in Amsterdam. Opgericht in 1994, gevestigd te IJburg werken dagelijks meer dan honderd collega’s samen om cliënten zo goed mogelijk te bedienen. Londen & Van Holland werkt vanuit één vestiging zodat multidisciplinaire vraagstukken snel opgelost kunnen worden. En dat werkt. Inmiddels bedient het kantoor cliënten over de regio groot Amsterdam, Nederland en zelfs over de gehele wereld.

Het is de missie van het kantoor om voorop te lopen door het zoveel mogelijk toepassen van innovatieve oplossingen, zoals data-analyse en een trusted partner te zijn voor haar cliënten. Dit doen wij door datagedreven te werken met focus op het heden en adviserend naar toekomst. Hierdoor zijn wij niet op zoek naar ‘gewone’ accountants en fiscalisten. Wij zoeken collega’s die, naast dat zij specialist zijn in hun vakgebied, kunnen uitgroeien tot trusted advisor van onze cliënten en daarnaast in een familiaire cultuur willen samenwerken.

Functie

Als Senior Audit Manager bij Londen & Van Holland ben je verantwoordelijk voor het onafhankelijk (laten) uitvoeren van controle-opdrachten bij cliënten. Je maakt gebruik van de Cygnus Atratus-content, waarbij risico gerichte controle aanpak leidend is, ondersteund door vergaande data-analyse tools.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de planning van jouw opdrachten, inclusief de inzet van de medewerkers en het contact met de opdrachtgevers. Samen met een vennoot en een controleleider bepaal je per opdracht de risicogerichte strategie en beslis je waarvoor de data-analyse wordt ingezet. Je ziet er vervolgens op toe dat de werkzaamheden op tijd, binnen het afgesproken budget en volgens de geldende richtlijnen en kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Gedurende de uitvoering van opdrachten houd je je bezig met vaktechnische vraagstukken van klanten. Waar mogelijk betrek je collega’s van overige disciplines bij de opdracht (denk aan fiscaal, corporate finance etc.) Na afloop van een opdracht bespreek je de resultaten met de vennoot en neem je het voortouw in de eindbespreking met de opdrachtgever.

Verder ontlast je de vennoot door een aantal management- en kantoortaken op je te nemen. Denk bijvoorbeeld aan cursussen organiseren, mogelijkheden voor verdere inzet van data-analyses ontwikkelen/bespreken en zorgen dat nieuwe wet- en regelgeving toegepast wordt. Samen met de vennoten en je collega (senior) managers en controleleiders bespreek je hoe bepaalde processen geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor zien jullie samen toe op de praktijkontwikkeling en de persoonlijke ontwikkeling van jullie collega’s.

Je bent werkzaam op de afdeling Audit, samen met meerdere vennoten, (senior) managers, controleleiders en gevorderde en beginnende assistenten. Je rapporteert aan de vennoot die eindverantwoordelijk is voor de opdracht(en) waar jij aan werkt.

Functie eisen

  • Afgeronde RA opleiding
  • Minimaal 10 jaar relevante werkervaring
  • Goed in aansturen van een team en projectmanagement
  • Uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift
  • Resultaat-, service- en oplossingsgericht
  • Objectief, onafhankelijk, kritisch, praktisch en pragmatisch

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email