Specialist in financial recruitment

Project Controller

Zoek in vacatures

Project Controller

Heb jij ervaring in finance of control en spreekt de wereld van technologie en infrastructuur je aan? In deze uitdagende functie richt je je op het goed doen van dingen en ben je in staat om gevraagd en ongevraagd het projectteam te adviseren, onder begeleiding van de Business Controller.

Als (Junior) Projectcontroller ben je onderdeel van een projectteam waarin je meestuurt in alle binnen het project spelende zaken, zoals contractuele issues, kansen en bedreigingen, commerciële vraagstukken en personele bezetting. Het projectteam is een mix van engineers, uitvoerders, monteurs, projectmanager en ook leveranciers en partners. Samen met het team ben je verantwoordelijk om het resultaat van het project te bereiken.

Jouw profiel

Je bent op een natuurlijke manier in staat om tegelijkertijd onderdeel van het projectteam te zijn én een onafhankelijke positie te vervullen. Je bent de sparringpartner voor je projectteam: samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Ook creëer je kostenbewustzijn binnen alle lagen van de organisatie, iedere stakeholder maak je enthousiast om op zijn/haar niveau financieel mee te sturen.

Je hebt ten minste 1-3 jaar finance ervaring en je voelt je thuis in een omgeving waar groei en verandering vanzelfsprekend zijn. Je hebt een duidelijk beeld bij het verschil tussen administratie en control.

Verder beschik je over:

 • HBO werk- en denkniveau (relevante studierichting)
 • Analytisch denkvermogen
 • Persoonlijke integriteit
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid


Onze opdrachtgever biedt

Een unieke functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte binnen je werk; je maakt direct impact op het bedrijfsresultaat! Je krijgt hierin veel vrijheid en bent daarnaast onderdeel van een enthousiast projectteam; samen werk je er elke dag aan dat de projectdoelen worden bereikt. Ook ben je onderdeel van een team van projectcontrollers, een mix van junior en zeer ervaren professionals die samen een prettige werksfeer bieden en je helpen om de rol van projectcontroller goed neer te zetten binnen het bedrijf.

Verder krijg je:

 • Marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Pensioen (pensioenfonds PMT), 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis
 • Winstuitkering
 • Je ontvangt een mobiele telefoon en laptop om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te kunnen voeren
 • Hybride werken; in afstemming met je team krijg je hiervoor de vrijheid, de middelen en een thuiswerkvergoeding
 • Alle vrijheid en verantwoordelijkheid in jouw functie.
 • Goede inwerkperiode en diverse opleidingsmogelijkheden, met onder andere een eigen Academy

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email