Specialist in financial recruitment

Junior Controller

Zoek in vacatures

Junior Controller

Scotch Whisky Investments, onderdeel van handelsonderneming Scotch Whisky International BV, biedt Scotch Single Malt whisky aan als beleggingsobject. De organisatie groeit snel, ook internationaal. Het hoofdkantoor bevindt zich in Sassenheim. Hun passie voor whisky-investeringen maakt ze één grote familie, waar professionaliteit, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze werken met korte communicatielijnen en onze deuren staan altijd open.

De functie

Als (junior) Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het voeren van de financiële administraties en speel je een cruciale rol bij het adviseren en ondersteunen van het management. Je zorgt voor betrouwbare en tijdige administraties, en bent betrokken bij diverse fiscale en juridische taken. Je rapporteert direct aan de group controller en werkt nauw samen met verschillende afdelingen.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde MBO 4 Bedrijfsadministratie, Associate degree (Ad.) opleiding of bachelordiploma (BSc.) in Bedrijfseconomie of Accounting. Werkervaring in een handelsonderneming is een pré, maar geen must. Je bent proactief, stressbestendig en communiceert makkelijk op verschillende niveaus binnen de organisatie. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal en bent bereid om tussen de 24 en 40 uur per week te werken.

Zij bieden

Bij SWI bieden zij naast een aantrekkelijk salarispakket uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een studieregeling, deelname aan het Employee Shares Plan, 25 vakantiedagen per jaar, een lijfrenteregeling, een levensverzekering, en een volledig verzorgde lunch. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden. Binnen de organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email