Specialist in financial recruitment

Internal Auditor

Zoek in vacatures

Internal Auditor

Bij onze relatie stropen ze de mouwen op voor een duurzame wereld. Door te zorgen voor een betrouwbaar energienet en door ondertussen te werken aan de energietransitie. Er zijn kleinere uitdagingen. Maar met elkaar gaan ze ervoor. Doe jij mee?

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s en de klanten van onze opdrachtgever leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Steeds meer huizen en wijken gaan van het gas af. Het net moet verzwaard worden, aansluitingen moeten vervangen worden en nieuwe infrastructuren moeten uitgedacht worden. 

Als internal auditor beoordeel je de effectiviteit en beheersing van de belangrijkste risico’s binnen de organisatie. Jij draagt bij aan audits die betrekking hebben op de energietransitie. Gaaf toch?

Als internal auditor werk jij op meerdere audits tegelijk, deze zijn operationeel, (non)-financieel en IT gericht. Vooral in teamverband. Jij stelt het auditplan op. En bepaalt de normkaders voor het opstellen van jouw rapportages. Adviseren? Dat kan jij! Zowel gevraagd als ongevraagd. Op het gebied van procesoptimalisatie, interne beheersing en risicomanagement denk jij proactief mee. Want daarmee komen we verder!

Je bent een ervaren auditor die snel de weg vindt in een complexe organisatie en graag initiatieven toont. Je bent communicatief sterk en durft tegengas te geven. Je beschikt over goede analytische, project management en probleem oplossende vaardigheden. Verder beschik je over humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders. Een open leergierig houding waarbij integriteit en respect voor anderen centraal staat. En natuurlijk uitstekende sociale vaardigheden voor het werken in teamverband en het onderhouden van goede relaties op alle niveaus binnen de organisatie.
Wat jou verder onze nieuwe internal auditor maakt?

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een relevante postdoctorale opleiding zoals RA, RE of RO.
  • Je hebt minstens 5 jaar relevante auditervaring (bijvoorbeeld) bij een groot accountantskantoor, of andere internal audit functie. 
  • Affiniteit en/of ervaring met data-analyse technieken en IT applicaties.

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email