Specialist in financial recruitment

Financial Controller

Zoek in vacatures

Financial Controller

Onze opdrachtgever gaat voorop in de wereld van infrastructuur en mobiliteit. Zij zorgen voor beschikbaarheid en doorstroming in het verkeer, zodat iedereen met plezier blijft reizen. Het is hun ambitie om ervoor te zorgen dat dit op een veilige en duurzame wijze gebeurt, zodat de impact op de leefomgeving en toekomstige generaties beperkt blijft.

Wil jij aan het einde van je werkweek met een voldaan gevoel het weekend ingaan? Wetende dat je je best hebt gedaan om middels de financiële verantwoording van onze opdrachtgever bij te dragen aan een duurzame en veilige infrastructuur binnen Nederland.

Als Financial Controller heb je een belangrijke rol voor de verschillende business units van deze organisatie. Je bent de financiële sparringpartner van de business controller, je helpt om inzichtelijk te maken wat de financiële implicaties zijn van de keuzes van het management en de prestaties van de diverse business units en je toetst of de gegevens die zijn ingeboekt correct zijn verwerkt en zet vervolgens financiële data om naar bruikbare management rapportages.

Verantwoordelijkheden

 • Het opstellen van een budgetplanning, groeiprognoses en financiële rapportages. Het opleverproces afstemt en afspraken hierover maakt met opdrachtgever
 • Betrouwbare financiële registratie in het ERP-pakket en de BI-omgeving; zorgen dat alle cijfers correct zijn verantwoord Periodiek overleg voert met opdrachtgever en interne disciplines over de status en voortgang
 • Het tijdig opstellen en analyseren van informatie met betrekking tot de gebudgetteerde, geprognosticeerde en gerealiseerde kosten, omzet en cash
 • Het bewaken en beheren van centrale interne (verbeter)projecten
 • Uitwerken en implementeren van (verbeter) projecten, zoals verbeteringen in de Administratieve Organisatie & Interne Controle (AO-IC)

Jouw profiel

Jouw cijfers zijn altijd op orde en je bent analytisch sterk. Je wilt graag weten hoe het zit. Nieuwe dingen leren hoort daar vanzelfsprekend bij. Je hebt de ambitie om jezelf en het bedrijf verder te ontwikkelen en jouw inzichten deel je weer graag met je collega’s. Je gebruikt jouw cijfermatige inzicht graag om data te vertalen naar rapportages. Je bent de link tussen de administratie en de business controllers.

Je houdt ook in een dynamische omgeving het overzicht en weet ook dan hoofd- en bijzaken te scheiden. Je gaat gestructureerd te werk.

Daarnaast beschik je over;

 • Minimaal 2-5 jaar ervaring in control
 • Gedegen ervaring met Microsoft Office
 • Goede vaardigheden met Excel en PowerBI
 • Ervaring met 4PS is een pré

Onze opdrachtgever biedt

Een open en informele cultuur, waar je teammanager en je team bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte om je te blijven ontwikkelen: zowel op het gebied van dashboarding en ERP-systemen als op het gebied van communicatievaardigheden en persoonlijk leiderschap. Naast het uitvoeren van mooie taken – waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt – kun je je dus ook focussen op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Onze opdrachtgever is een organisatie in ontwikkeling, dit vraagt van jou dat je stevig in je schoenen staat en goed om kunt gaan met veranderingen

En verder;

 • Een salaris tussen de € 5000,- / 6400,- € bruto per maand o.b.v. jouw ervaring
 • Hybride werken; in afstemming met je team krijg je hiervoor de vrijheid, de middelen en een thuiswerkvergoeding
 • Een auto, mobiele telefoon en laptop
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een pensioenregeling, winstuitkering
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct!

Solliciteer gemakkelijk door je gegevens in te vullen, of een CV te uploaden.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email