Specialist in financial recruitment

Vacatures

Zoek in vacatures

Bij Unica draait het niet om een huis, tuin en keuken cv keteltje. De gebouwen die Unica draaiend houdt, doen ertoe! Denk aan het optimaliseren van de CO2-footprint, of het beheren en onderhouden van cleanrooms. Hun dienstverlening is daarom cruciaal. Binnen het portfolio dienstverlening ben jij de financiële business….
Wij zijn op zoek naar een Financial Controller die de (groei)ambities van onze relatie waar wil maken. Uniek aan deze rol is de combinatie van werken in je vakgebied als accountant en de kans om je te ontwikkelen in daaraan gerelateerde onderwerpen. Je bent onderdeel van het Finance &….
Ben jij een business analist die graag een kort lijntje heeft met de operatie? Ondersteun je collega’s en klanten graag met hoogwaardige analyses en dashboards? Spreekt het werken in een divers en gedreven team bij een groeiend bedrijf jou aan? Dan is dit wellicht een vacature voor jou! Continu….
Ben jij die nieuwe Projectcontroller die de projectbeheersing bij Heerkens van Bavel naar een hoger niveau brengt? Als Projectcontroller ben je de schakel tussen finance en het projectteam waarbij het genereren van managementinformatie en budgetbewaking de belangrijkste aspecten zijn. Je overziet de financiële voortgang en je maakt analyses en….
Spark builds the ecosystem for the energy networks of tomorrow. They have an innovative product they sell to international local distribution companies. The company is scaling up, new solutions are in development, and their growth ambitions to make a lasting impact are serious. The company operates in an international….
De VNSG is al sinds 1988 hét platform voor alle Nederlandstalige SAP-gebruikers. De vereniging ondersteunt gebruikers bij het verhogen van de toegevoegde waarde van SAP-software in hun organisatie. Binnen hun levendige gebruikerscommunity zijn 9000 SAP-professionals actief die werkzaam zijn bij circa 700 verschillende bedrijven in Nederland. Naast het jaarlijkse….
Heb jij een hoge mate van analytisch vermogen? En ben je kritisch en niet bang om je mening te geven? Dan is deze functie van junior business controller zeker iets voor jou! Als junior business controller lever jij een belangrijke bijdrage aan het uitbouwen en verdiepen van de bestaande….